Wat ik doe

Ik help je bij de beoordeling van aansprakelijkheid, het re-integratietraject en het afwikkelen van jouw schade.

Aansprakelijkheid. Een aansprakelijkstelling is nodig om jouw rechten veilig te stellen. Ik houd daarbij altijd oog voor het behoud van de (goede) relatie met jouw werkgever.

Re-integratie. Jouw werkgever dient na het ongeval te zorgen voor een passende re-integratie. Ben je ondernemer? Dan kan het lastiger zijn. Ik schakel zo mogelijk een arbeidsdeskundige voor je in ter ondersteuning.

Schadevergoeding. Tijdens het schadeafwikkelingsproces zorg ik voor voorschotten op de schadevergoeding. Uiteindelijk breng ik zo mogelijk ook jouw toekomstschade in kaart. De schadevergoeding verhalen we zo mogelijk op de verzekeraar van jouw werkgever.

Het beste resultaat

Samen maken we het verschil in jouw zaak.

Zodra jouw letselschadezaak bij mij in behandeling komt, maak ik een plan van aanpak. Afhankelijk van jouw zaak, begint dat bij de aansprakelijkstelling of bij de verzameling van (medisch) bewijs van de door jou opgelopen letselschade. Als deskundige wijs ik je de weg, maar we doen het wel samen. Daarnaast kun je ter ondersteuning gebruik maken van mijn netwerk met (top)deskundigen. Samen komen we tot het beste en snelste eindresultaat in jouw zaak.

Voordelen voor mijn cliënten

  • Jouw belang staat altijd voorop.

  • De advocaatkosten zijn doorgaans volledig verhaalbaar op de aansprakelijke tegenpartij.

  • Specialistische rechtshulp door een advocaat volgens de hoogste kwaliteitseisen (LSA).

  • Beschikking over een groot netwerk van medisch topdeskundigen, arbeidsdeskundigen en rekenkundigen.

Vertrouwelijk & vrijblijvend

Neem direct contact op

Naam
Woonplaats
E-mailadres
Telefoonnummer
Waarmee kan ik je helpen?