Wat ik doe

Ik help je allereerst bij de beoordeling van aansprakelijkheid en schakel daarbij de juiste (medisch) deskundige voor je in.

Medisch haalbaarheidsonderzoek. Tenzij de verwijtbare fout van de arts al zwart-op-wit vaststaat, begin ik met een medisch haalbaarheidsonderzoek. Mijn medisch adviseur bekijkt dan aan de hand van jouw medisch dossier of er fouten zijn gemaakt, waarvoor een arts aansprakelijk kan zijn. Indien je niet beschikt over een rechtsbijstandverzekering, dan moet je helaas rekening houden met kosten voor jouw rekening.

Onafhankelijk medisch specialist. Zodra vaststaat dat er sprake is van een medische fout, waarvoor jouw arts aansprakelijk is, dan moet de volgende vraag worden beantwoord: “Wat was jouw gezondheidssituatie geweest, als de fout niet was gemaakt?”. Die vraag dient in beginsel door een onafhankelijk medisch specialist te worden onderzocht in de letselschadezaak. Doorgaans wordt zo’n onafhankelijk deskundige in samenspraak met de wederpartij (of rechter) gekozen.

Schadevergoeding. Als vaststaat dat de medische fout tot letsel heeft geleid, dan heb je recht op een schadevergoeding. Ik begroot en vorder een vergoeding voor jouw schadeposten, inclusief jouw toekomstschade. Houdt helaas rekening met een langdurig letselschadetraject vanwege alle deskundigen, die moeten worden ingeschakeld.

Vertrouwelijk & vrijblijvend

Neem direct contact op

Naam
Woonplaats
E-mailadres
Telefoonnummer
Waarmee kan ik je helpen?