Verkeersongeval

Een aanrijding in het verkeer kan ingrijpende gevolgen hebben, voor jou en jouw naasten. Ik sta slachtoffers bij met bijvoorbeeld een whiplash, hersenletsel of orthopedisch letsel. De eerste juridische vraag na een verkeersongeval is vaak welke partij aansprakelijk is. Ik stel jouw rechten veilig, als dat nog niet gebeurd is. Daarna breng ik jouw schadeposten in kaart en claim ik die bij de aansprakelijke wederpartij. Daarbij ga ik altijd voor het beste resultaat voor jou.

Medische fout

Is er sprake van een medische complicatie of een medische fout? Een complicatie is een (gebruikelijk) risico van de behandeling. Een medische fout kan een verwijtbare onzorgvuldige gedraging zijn, waarvoor een arts aansprakelijk is. Mijn medisch adviseur zoekt dat voor je uit. Vervolgens wordt – zo mogelijk – beoordeeld hoe jouw medische situatie was geweest als er geen fout was gemaakt. Was de schade zonder fout niet ontstaan, dan heb je recht op schadevergoeding.

Bedrijfsongeval

Een werkgever heeft een ruime zorgplicht. Als je schade oploopt tijdens het werk, dan is jouw werkgever daar in beginsel voor aansprakelijk. Werkgevers zijn (meestal) verzekerd, voor het geval het misgaat. Het wordt daardoor al gauw een verzekeringskwestie. Ik treed voor jou op tegen de verzekeraar (of jouw werkgever), zodat jij krijgt waar je recht op hebt.

Vertrouwelijk & vrijblijvend

Neem direct contact op

Naam
Woonplaats
E-mailadres
Telefoonnummer
Waarmee kan ik je helpen?