Even voorstellen

Graag stel ik mij ook persoonlijk aan je voor.

Kom geheel vrijblijvend eens koffie drinken op mijn kantoor in Helmond. Net als jij vind ik het belangrijk dat we een klik hebben. Als het vertrouwen er is, dan hebben we een goede basis om samen naar een optimale afwikkeling van jouw zaak te werken.

van studie tot specialist

Mijn achtergrond.

Studie Boeij Letselschade

Studie

Voordat Stijn Kerkhof rechten ging studeren in Tilburg, studeerde hij in het jaar 2009 met succes af in Bedrijfskunde (MER) te Utrecht. Zijn rechtenopleiding aan de Universiteit van Tilburg behaalde hij vervolgens in het jaar 2014 met onderscheiding (‘met genoegen’). Stijn woonde en studeerde tussentijds ook nog een half jaar in Leuven waar hij rechten studeerde aan de K.U. Leuven.

Beroeps- en specialisatieopleiding Boeij Letselschade

Beroeps- en specialisatieopleiding

Na zijn rechtenstudie kwam Stijn als advocaat in loondienst bij MannaertsAppels Advocaten te Tilburg. Hier startte hij direct met de driejarige Beroepsopleiding Advocaten van de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarna doorliep Stijn in de jaren 2018/2019 met succes de Postdoctorale specialisatieopleiding Personenschade aan de Grotius Academie.

Carrière Boeij Letselschade

Stijn liep eerst stages bij de advocatenkantoren Stadermann Luijten (te Rotterdam) en Van Benthem & Keulen (te Utrecht), aan de verzekeraarskant. Vervolgens werkte hij zo’n zeven jaar als letselschade advocaat bij MannaertsAppels, aan de slachtofferkant. In zijn laatste jaren bij dat kantoor was hij ook sectievoorzitter.

In het jaar 2021 was hij mede-oprichter van Heelmeesters, waarna hij per 1 september 2023 volledig zelfstandig doorging onder de vlag van Boeij Letselschade Advocatuur.

Carrière Boeij Letselschade

Stijn is een toegankelijke vakidioot. Kenmerkend aan zijn aanpak is dat Stijn zich vastbijt in een zaak totdat hij een goede uitkomst heeft bereikt. Daarbij adviseert hij realistisch en procedeert hij scherp. Hij creëert rust en duidelijkheid. Stijn hecht veel waarde aan de vertrouwensband die hij met zijn cliënten opbouwt.

Cliënten Boeij Letselschade

Inmiddels heeft Stijn al honderden slachtoffers met letselschade met succes kunnen bijstaan. Namens hen trad hij op tegen de aansprakelijke wederpartij (doorgaans verzekeraars).

Stijn staat onder meer cliënten bij met een orthopedisch letsel of een whiplash door een ongeval. Verder heeft Stijn veel ervaring in de juridische bijstand van slachtoffers met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) of geestelijk letsel.

Vanwege zijn bedrijfskundige achtergrond is Stijn daarnaast een ideale advocaat voor ondernemers met letselschade.