Het beste resultaat

Samen maken we het verschil in jouw zaak.

Ben je slachtoffer geworden van een verkeers- of bedrijfsongeval? Zoek je een betrouwbare en deskundige letselschade advocaat in omgeving Dongen? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Ik ben opgegroeid in Dongen en ken het dorp goed. Ik kom graag eens bij je langs voor een kosteloos en geheel vrijblijvend adviesgesprek. Op toegankelijke wijze neem ik je dan mee in het letselschadeproces. Ik vertel je wat je kan verwachten van jouw zaak tegen de verzekeraar.

Zodra jouw letselschadezaak bij mij in behandeling komt, maak ik direct een duidelijk plan van aanpak. Afhankelijk van jouw zaak, begint dat bij de aansprakelijkstelling of bij de verzameling van (medisch) bewijs van de door jou opgelopen letselschade. Als deskundige wijs ik je de weg, maar we doen het samen. Daarnaast kun je ter ondersteuning gebruik maken van mijn netwerk met (top)deskundigen. Samen komen we tot het beste en snelste eindresultaat in jouw zaak.

Dongen in letselschade cijfers:

26.368

Aantal inwoners

160+

Aantal ziekenhuisopnames per jaar door ongevallen in Dongen

15+

Aantal verkeersongevallen met ernstig letsel in Dongen per jaar

mr. S.A.W. (Stijn) Kerkhof, advocaat, geboren en getogen in Dongen

“Aanhoudend letsel opgelopen… Wat nu? Een letselschadezaak kan veel onzekerheid met zich brengen. Geef mij het vertrouwen, dan loods ik je optimaal door het gehele proces. Door mijn kennis en ervaring bouw ik zo nodig een ijzersterke zaak voor je op.”

Letselschade specialist en lid van:
Lid van de Vereniging LSA
Lid van de Vereniging LSA
Wat ik voor je kan doen?

Aansprakelijkheid vaststellen. Schade begroten. Schadevergoeding vorderen. Hulp bij re-integratie na een ongeval. Second opinion. Hulp bij schikken met, of procederen tegen, een verzekeraar.

Wat dat kost?

Meestal is mijn rechtsbijstand geheel kosteloos. De aansprakelijke partij betaalt namelijk de advocaatkosten.

Hoogste kwaliteitseisen (LSA)

De oprichter van ons kantoor, advocaat Stijn Kerkhof, behaalde met succes de Grotiusopleiding Personenschade. Hij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Niet iedere advocaat mag zich LSA Letselschade Advocaat noemen. Dat mogen alleen de leden van de LSA. Voor LSA Advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen, die op allerlei manieren gewaarborgd worden.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij jou thuis in Dongen of op mijn kantoor

Een eerste vrijblijvend adviesgesprek bij jou in Dongen is altijd gratis. Aan de hand van jouw verhaal beoordeel ik de haalbaarheid van jouw zaak.

Gratis oriënterend gesprek

Voor- en achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer